Izvor:
23.10.2019 u 17:10
0

DAČIĆ SA MINISTROM INOSTRANIH POSLOVA KUBE: Povezuju nas čvrsti prijateljski odnosi! (FOTO)

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spolsnih poslova Ivica Dačić i ministar inostranih poslova Kube Bruno Rodriges Pariljo ocenili su danas u Bakuu, gde su se sastali na marginama Ministarskog sastanka Pokreta nesvrstanih, da dve zemlje povezuju čvrsti prijateljski odnosi koji nikada u istoriji nisu bili poljuljani.

Kako je saopštilo srpsko Ministarsvo spoljnih poslova, Dačić je zahvalio na principijelnoj podršci Kube u vezi s pitanjem Kosova i Metohije, posebno prilikom pokušaja tzv. Kosova da postane članica međunarodnih organizacija.

Ministri su razgovarali i o mogućnosti organizovanja Ministarskog sastanka Pokreta nesvrstanih u Beogradu 2021. godine, kojim bi se obeležilo 60 godina od osnivanja Pokreta i održavanja njegovog prvog samita 1961. u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto:
Twitter/RFERL

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter