Izvor:
09.04.2017 u 08:50
0

Dalila šokirala: SEKS SA MLADENOM JE BIO OČAJAN!

Učesnica pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Dalila Mujić, otkrila je kakav seksualni život je imala sa svojim bivšim verenikom Mladenom Vuletićem.

Njih dvoje su imali više puta seksualne odnose, kako tokom boravka u najpopularnijoj vili na Balkanu, tako i van nje.

Seks sa Mladenom je bio očajan, ne sećam se ničega. Mi smo prvi seks imali napolju, pa tek posle toga u rijalitiju, to je jedino što se sećam. Moja prva ljubav i seks u rijalitiju je bio sa Mladenom. Ko je moja druga ljubav, to svi znaju. Nakon prvog seksa u rijalitiju sam osećala veliku sramotu, najviše zbog porodice, a onda me bilo sramota i od Mladena. Seks smo isključivo imali preko dana kako nas kamere ne bi snimale. To se dešavalo tako što Mladen uglavnom kaže idemo do toaleta, ja nekada neću, nekada hoću, ali uglavnom hoću – rekla je Dalila.

Mladenu nije bilo baš drago kada je ovo čuo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter