PISMO IZ BUDUĆNOSTI: Izaberi goluba i saznaj šta će ti se desiti u naredna tri dana!

 

Golub vam je doneo divno pismo iz budućnosti! Odaberite jednog goluba i saznajte šta će se dogoditi u sledeća 3 dana. To će se ostvariti ako verujete i strpljivo čekate. Uveravamo vas, poruka će biti pozitivna.

Pogledajte golubove, zatvorite oči i odaberite intuitivno.

Golub 1: Obilje

Vi ste srećna i dovoljno snažna osoba. Ponekad ćete se suočiti s poteškoćama, ali to će vas učiniti jačom osobom. Ne dopustite da netko utiče na vas i uništi vaše planove.

Uostalom, imate snagu unutar sebe, što će vam pomoći da postignete svoje ciljeve, piše Spirtual posts. Volite život i uživajte u svakom trenutku. Verujte u sebe i dobre stvari će doći u vaš život.

Golub 2: Snaga

Vaša snaga je u vašoj čistoj ljubavi. Vi ste osetljiva i komunikativna osoba. Ove osobine će vam pomoći mnogo više nego što ste očekivali na početku. Budite samouvereni i dobićete ono što zaslužujete. Nemojte odustati.

Sve će se dogoditi u svoje vreme. Nemojte izgubiti nadu, nemojte prestati da se borite za svoje snove. Svemir je spreman da vam da ono što ste tražili.

Golub 3: Nada

Po prirodi, vi ste vrlo ljubazni i velikodušni. Uvek radite puno toga za druge i spremni ste da pomognete svima kojima je potrebna pomoć. Sada je vreme da dobijete nagradu za svoj trud. Dobre stvari i događaji dolaze u vaš život.

Ali za to morate dopustiti Svemiru da vas vodi. Otvorite ruke i osetite se dostojnima ljubavi, uspeha i sreće. Bićete nagrađeni!

Besno pile
Foto: Printskrin 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Posle ručka
16:30 Serija: Suze moje sestre
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:55 Upoznajte parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Parograf
02:30 Parovi - Live