Izvor:
08.03.2018 u 23:55
0

PROTIV NEGATIVNE ENERGIJE U KUĆI: Uz pomoć trika sa čašom vode rešite loše odnose sa porodicom i prijateljima!

Ako se negativna energija skuplja u kući, ona može da loše da utiče na raspoloženje i misli ukućana, a u najgorim slučajevima da izazove stresne situacije, širenje negativnih emocija, ali i loše odnose sa porodicom i prijateljima.

U ovom članku vam otkrivamo metod kako da upotrebite čašu vode da proverite da li je u vašoj kući prisutna negativna energija, ali i kako da se nje oslobodite.

Prva stvar koju treba da uradite je da u prozirnu čašu sipate jednu trećinu morske soli, trećinu vode, i trećinu jabukovog sirćeta.

Potom čašu postavite u sobu u vašem domu. Šolju stavite na skriveno mesto i ostavite da odstoji puna 24 sata – šolja ne sme da se pomera sa tog mesta.

Nakon jednog dana, proverite kako čaša izgleda. Ako izgleda identično kao kada ste je ostavili, budite sigurni da u toj prostoriji negativna energija nije prisutna. U slučaju da su se pojavile mrlje ili mehurići, to je znak da negativna energija postoji i da je vreme da je očistite.

Kako da očistite negativnu energiju u vašem domu?

U istom odnosu pomešajte vodu, sirće i morsku so, i ponavljajte iste korake sve dok čaša ne bude izgledala kao kada ste je ostavili. Važno je da znate da sadržaj čaše nikako ne prosipate u lavabo ili sudoperu, već da je izlijete u WC šolju, a potom pustite vodu kako bi negativna energija zauvek otišla iz vašeg doma.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter