Izvor:
01.03.2018 u 22:26
0

PRAKTIČNI SAVETI: Uklonite potpuno divanski dim iz vaših prostorija!

Ponekad je samo jedna cigara dovoljna da se nerpijatni miris raširi po kući, a ako aktivno pušite u svom domu duvanski dim često zna da se uvuče u sve delove doma- od zavesa, do tepiha i odeće.

Zato smo rešili da vam damo praktične savete kako da ga u potpunosti uklonite iz prostorija.

1. Pesak za mačke

Ljubitelji mačaka, koji ovu životinju drže u svojoj kući, mogu se poslužiti ovim trikom za elimisanje neprijatnog mirisa duvana. Uzmite njen pesak, stavite ga u pikslu i odmah ćete videti promene. Miris opušaka će nestati.

2. Sirće i ugalj

Sirće je već poznato kao odlično sredstvo za čišćenje, ali i neutralizovanje neprijatnih mirisa. Ako želite da miris duvana nestane, sipajte sirće u nekoliko posuda koje treba da rasporedite po kući. Ako vam je nesigurno da vam tečnost stoji, onda možete ugalj možete izmrviti i na isti način ga postaviti u prostorije doma u kojima se puši.

3. Sijalice

Ovo je još jedan sjajan trik koji ne iziskuje nikakvo trošenje budžeta. Dok su sijalice hladne, pre paljenja, poprskajte ih sa malo parfema. Kada se bude zagrejala, miris će se proširiit celom prostorijom.

4. Lavanda kesice

Kada je reč o garderobi u koju se uvukao miris duvana, prvo bi trebalo da je ostavite na otvorenom, najbolje na terasi, a potom ih uredno složite i dodate vrećice sa svežom lavandom.

5. Soda bikarbona

Soda bikarbona je još jedno jednostavno rešenje za neutralisanje neprijatnih mirisa. Možete je posuti po svemu što ne miriše prijatno, ostaviti da odstoji preko noći, a potom je jednostavno usisati.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/EXPRES VESTI‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter