Izvor:
24.11.2017 u 20:24
0

EKSKLUZIVNO „DOSIJE KARLOS ŠAKAL“: Dušan Stupar otkriva – Ovako sam uhapsio najpoznatijeg svetskog teroristu u Beogradu! (VIDEO)

Iljič Ramires Sančez, poznatiji kao Karlos šakal, jedan je od retkih ljudi na svetu koga su se plašile mnoge vlade u drugoj polovini dvadesetog veka.

Ovaj svetski poznati terorista, poreklom iz Venecuele, boravio je po sopstvenom priznanju čak 11 puta u Beogradu, a u jugoslovenskoj prestonici je uhapšen 1976. godine.

Odgovoran je za veliki broj ubistava i terorističkih napada širom sveta, od kojih je možda najpoznatiji onaj iz Beča 1975. godine kada je sa svojim saradnicima upao u sedište OPEK-a (Organizacija zemalja izvoznica nafte) i oteo 60 ljudi, od kojih je troje kasnije ubijeno.

Laslo Liskaj, koji je gostovao u emisiji Happy televizije "DOBRO JUTRO SRBIJO", imao je tu privilegiju da razgovara sa Karlosom u zatvoru, gde mu je "Šakal" priznao da je lično usmrtio 83 osobe.

Takođe, pogledajte ekskluzivnu ispovest Dušana Stupara koji je u Beogradu uhapsio najtraženijeg svetskog teroristu.

happytv.rs
Foto: Al jazeera/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter