Izvor:
21.01.2019 u 09:52
0

„TEN YEAR CHALLENGE“: Izazov zapalio društvene mreže!

U proteklih nekoliko dana svet je zaluđen novim izazovom na društvenim mrežama pod nazivom "10 Year Challenge".

U ovoj igri učestvuju planetarno popularni muzičari, glumci i političari, ali i lokalno poznate ličnosti pojedinih zemalja.

"10 Year Challenge" je svoju popularnost u proteklom periodu primarno stekao na Instagramu i Tviteru, ali se takođe polako širi i na Fejsbuk.

Ovaj izazov se sastoji u tome da postavite svoju fotografiju koja je nastala pre deset godina na neku od društvenih mreža, a veliki broj učesnika u igri se odlučuje da, na primer, pored svoje fotografije iz 2009. godine postavi i neku nedavno nastalu fotografiju.

Ovo, međutim, žele da iskoriste i aktivisti za zaštitu prirode kako bi pokazali koliko se planeta zemlja promenila u poslednjih deset godina.

Godina je počela lošim vestima o klimatskim promenama s obzirom na to da je protekla godina bila godina u kojoj su okeani bili najtopliji, a i led na Antarktiku se topi brže nego ranije.

Brojne stranice i društvene mreže su preplavile fotografije planete zemlje pre deset godina i sada aktivisti žele skrenuti pažnju javnosti da je promena hitno potrebna. Većina fotografija prikazuje topljenje leda i zagrevanje zemljinih polova.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter