Izvor:
24.05.2017 u 20:33
0

ISKORISTITE PONUDU KOJA SE NE ODBIJA: Posetite nordijske zemlje potpuno besplatno!

Švedska je oglasila sva svoja sela na internet platformi za traženje smeštaja "Airbnb", reklamirajući se kao zemlja u koju svako može da dođe da pešači, kampuje, planinari i sakuplja bobičaste plodove – potpuno besplatno.

Švedska, Danska, Finska i ostale nordijske zemlje imaju pravilo pod nazivom "allemansrätten", onosno "pravo svakog čoveka", koje podrazumeva da svako može da dođe u da potpuno slobodno i besplatno luta prirodom i seoskim predelima zemlje, nezavisno od toga dali se radi o zemlji u javnom ili privatnom vlasništvu.

"Možete da berete plodove i da šetate bilo gde, sve dok ne prilazite blizu kućama meštana i ne uznemiravate životinje u polju koje mirno pasu", kaže Dženi Kajzer iz agenicije "Visit Sweden"

Švedska nije morala da plati ovo oglašavanje na. Kajzer smatra da će ovaj oglas privući mnoge korisnike "Airbnb"-a.

Fortune.com
Foto: Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter