Izvor:
18.06.2019 u 13:39
0

SRAMAN POTEZ GRČKE POLICIJE: Važno upozorenje za sve koji putuju na HalkidikI!

Svake godine neko od srpskih turista doživi neprijatnost na putevima u Grčkoj.

Iako vam se čini da policije u Grčkoj nema, naši turisti se pre neki dan na Halkidikiju u mestu Kriopigi na Kasandri doživeli veliku neprijatnost.

Policajci su ih kaznili skidanjem tablice, oduzimanjem dokumenata i kaznom od 200 evra zbog prelaska preko pune linije.

Njihovo iskustvo prenosimo u celosti:

-Moram da Vas obavestim o današnjim neprijatnostima na Halkidikiju tj. mestu Kriopigi i skretanju za Hotel Palladium. Danas su policajci tri porodice kaznili skidanjem tablica, oduzimanjem dokumenata i kaznom od 200 evra zbog prelaska preko pune linije kada se izlazi sa puta koji je glavni prilaz hotelu tj. hotelima na gornjoj strani magistrale. Jeste dupla puna linija, ali ovo je izlaz i ulaz za hotele!

Sve bi bilo ok da ima makar nekog upozorenja, znaka, što naravno ne postoji. Vidite slike u svakom slučaju… Policija je danas čekala na 50 m odavde ka Afitosu pravac tj. skretanje za plažu Agora. Ne postoji znak da je nedozvoljeno skretanje levo, da je jasno istaknuto, ali ovako kazniti nekoga je sraman potez policije (uzgred sve su u pitanju porodice).
Niko ne pretiče niti se iživljava već izlazi na magistralni put za koji nema znaka da je negde zabranjeno skretanje (u našem slučaju na levo). Sutra i idemo u policiju da vidimo kako će konačno biti, ako imate neki savet pišite…".

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter