Izvor:
17.04.2018 u 19:08
0

USKORO: Sve što ste „kačili“ na Instagram ponovo može biti vaše!

Instagram će uskoro omogućiti svojim korisnicima da preuzmu kopiju kompletnog sadržaja koji su postavili na svoje stranice na toj onlajn platformi za deljenje fotografija.

Ovakva odluka usledila je pošto je sličnu doneo i Facebook, koji je inače i vlasnik Instagrama, a u svetlu zabrinutosti o privatnosti korisničkih podataka na društvenim mrežama i količini podataka korisnika kojima kompanije raspolažu.

Facebook je korisnicima već omogućio da preuzmu svoje fotografije, poruke, reklame na koje su kliktali, i da se izloguju iz svih aktivnosti na društvenoj mreži.

Iz Instagrama nisu naveli od kada tačno planiraju da omoguće upotrebu ove alatke.

Ukoliko ona bude objavljena pre 25. maja, to će Instagramu u potpunosti biti u saglasnosti sa dolazećim propisima Evropske unije.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Madrogator

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter