Izvor:
15.03.2018 u 21:00
0

PAZITE: Ovo odmah uradite ako nasednete na neku Facebook prevaru!

Može da se desi i najboljima od nas.

Prevaranti su prilično briljantni ovih dana i odlično se predstavljaju kao nešto što nisu kako bismo naseli na njihove trikove.

A kada se to desi, oni dobijaju pristup našem Facebook nalogu i našim ličnim podacima, a menjanje šifre u tom trenutku ne može mnogo da pomogne.

Oni imaju pristup vašem nalogu sve dok ga ručno ne opozovete.

Na svu sreću, to je lako uraditi. A nakon toga, ne bi bio loše i da proverite koje aplikacije imaju regularan pristuo vašem nalogu.

Kako biste to saznali, i evenutalno ukinuli pristup određenim aplikacijama, sve što je potrebno da uradite jeste da klikente na strlicu na dolje u gornjem desnom uglu ekrana vaše Facebook stranice i odaberete opciju Settings.

Potom odaberite opciju Apps koja se pojavljuje na levoj strani prozora kako bste videli sve aplikacije kojima ste dali da pristupe vašem Facebook nalogu.

Može se desiti da se ozbiljno iznenadite kada vidite koliko ih ima.

Prevara na koju ste naseli je takođe među njima – a sve što je potrebno jeste da kliknete na malo X kako biste joj uskratili pristup vašem nalogu.

Tek kada to uradite, trebalo bi da promenite Facebook šifru.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter