Izvor:
15.02.2018 u 16:53
0

IMATE PROBLEM SA INTERNET VEZOM? Ovih osam aplikacija će vam pomoći!

Kad treba na brzinu doći do informacije ili nešto obaviti, a internet veza je slaba, korisno je imati neke od ovih aplikacija za Android pri ruci.

Google Go

Google Go je verzija dobro poznate Googleove aplikacije za Android koja će vam pomoći pri surfovanju webom kad imate posla s niskopropusnom vezom. Dolazi s ugrađenim glasovnim upravljanjem koje ne treba visokobrzinsku internet vezu, a u podešavanjima moguće je namestiti dodatni jezik, kao i manju potrošnju podataka.

Datally

Datally je Googleov alat za praćenje i upravljanje podacima, podržan veštačkom inteligencijom. Omogućava praćenje korišćenja podataka, blokiranje aplikacija i servisa koji "gutaju" podatke, kao i prikaz obližnjih Wi-Fi mreža.

Opera Max

Opera Max je besplatna usluga virtualne privatne mreže (VPN) osmišljena kako bi smanjila potrošnju podataka. Radi uštede, internet protok koji nije enkriptovan biće preusmeren na Operine web servise i algoritme pre nego što se nađu na vašem uređaju.

Facebook Lite

Facebook Lite je verzija Facebookove aplikacije za Android koja nudi gotovo sve osnovne funkcije, osim streaminga uživo, upravljanja grupama i stranicama i još njih nekoliko. Stizaće vam sva obaveštenja i chat.

Messenger Lite

Messenger Lite je verzija istoimene Facebookove aplikacije, dobra alternativa i kad niste na slaboj mreži. Nema oglasa i promocija, nema Stories i chatbotova. Samo vi i ljudi s kojima "brbljate".

YouTube Go

YouTube Go je verzija popularne Googleove aplikacije za preuzimanje i deljenje videa kojoj nije potrebna brza internet veza.

NetGuard

NetGuard je funkcijama bogata aplikacija za firewall koja će vam dati punu kontrolu nad time koja aplikacija ili servis koristi vašu internet vezu.

Uključite štedljivi način rada u vašem pretraživaču

Bez obzira koristite li kao web pretraživač Google Chrome, Operu Mini ili Mozillin Firefox za Android, u svakom ćete naći štedljivi režim rada. Uključite ga i uštedite do 50 odsto na protok podataka dok surfujete.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter