Izvor:
03.12.2017 u 13:49
0

NOVA PRAVILA: WhatsApp o restrikcijama u grupnim razgovorima dozvoljavaju administratorima da „ućutkaju“ sve članove!

WhatsAppova nova pravila o restrikcijama u grupnim razgovorima dozvoljavaju administratorima grupa da "ućutkaju" sve članove

Administrator, i samo administrator, u tom slučaju može da šalje poruke u grupu, dok će ostali moći da ih vide i pročitaju, ali neće moći da šalju poruke, slike, video sadržaj, GIF-ove, dokumente, glasovne poruke, niti dele podatke o lokaciji.

Ukratko rečeno – jedino što će moći da urade jeste da "u tišini" pročitaju ono što administrator grupe želi da im poruči.

Ukoliko korisnici zaista budu želeli nešto da kažu, poruku će moći da pošalju administratoru, piše Independent.

Ova neobična funkcija primećena je na WABetaInfo, u beta verziji popularne aplikacije za Andorid i iOS.

I dok nova funkcija može da se pokaže korisnom u situacijama u kojima adminstrator ne želi da bude zatrpan velikim brojem poruka, vrlo lako bi mogla i da se zloupotrebi.

Administratori će postavke moći da vrate tek nakon 72 sata, ali nije isključeno da će WhatsApp novu opciju izmeniti pre zvaničnog puštanja u upotrebu.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter