Izvor:
12.09.2017 u 02:40
0

JOŠ NOVINA: INSTAGRAM priče uskoro i na FEJSBUKU!

Naime, Instagram testira mogućnost da njegovi korisnici istovremeno objavljuju svoje postove i na Facebooku, piše Daily Mail.

Bliža saradnja platformi

Čini se da je reč o delu veće strategije Facebooka da prebaci uspeh koji je sa svojim Stories imao na drugim platformama i na svoju glavnu društvenu mrežu.

Neki su korisnici već prijavili da kad nešto objave na Instagramu, vide opciju i za objavljivanje na Facebooku.

Još nije jasno koliko je ovaj test raširen, te da li i kada će ova mogućnost biti ponuđena svima.

Instagram je potvrdio da vrši testiranja, ali nije podelio nikakvu drugu informaciju.

“Uvek testiramo razne načine pomoću kojih bismo poboljšali iskustvo na Instagramu i olakšali vam da podelite svaki trenutak s ljudima do kojih vam je stalo”, izjavili su iz Instagrama

Snapchatov klon?

Facebook agresivno ističe svoje priče (Stories) na svim svojim platformama. Tako je prošlog meseca objavio kako će ih prebaciti i na desktop računara.

Pre toga su priče već dodate na Instagramu, Messengeru, Whatsappu i mobilnoj aplikaciji za Facebook. Ipak, ovo je prva naznaka da bi aplikacija mogla da se pojavi i na desktop verziji društvene mreže.

Za one koji su ih već dobili, priče se nalaze na gornjem desnom delu stranice, ispod obaveštenja.

Facebook Stories krenule su globalno u martu 2017. godine, ali se nisu pokazale preterano uspešnim, a mnogi ih smatraju najobičnijim klonom Snapchata. S druge strane, na Instagramu su Stories postigle sjajan uspeh.

B92.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter