Izvor:
15.07.2017 u 22:07
0

DO SADA SMO ŽIVELI U ZABLUDI: Pravi alati za komunikaciju na društvenim mrežama su … (foto)

Možda će vaš prvi instinkt biti da odmah sednete i počnete da istražujete. Ali postoji još jedan pristup koji može da bude mnogo manje stresan i mnogo efikasniji.

Kada treba da odaberete alat za vaš posao, nudi vam se mnogo dobrih opcija. Zato nije uvek lak zadatak da izaberete upravo ono što je za vas ispravno. Za postizanje marketinških ciljeva na društvenim medijma, alat koji izaberete često je ključni „sastojak“. Svaki alat ima svoje prednosti i ne postoji savršeni alat za sve.

Kako onda da odredite koji će vam alat najviše odgovarati?

Možda će vaš prvi instinkt biti da odmah sednete i počnete da istražujete. Ali postoji još jedan pristup koji može da bude mnogo manje stresan i mnogo efikasniji. Umesto da direktno otpočnete istraživanje – što će vam pružiti veliki broj opcija koje možete izabrati – pokušajte da počnete tako što ćete prvo jasno postaviti svoje prioritete i ciljeve.

Razmislite o potrebama vašeg tima i o tome šta vam je najvažnije. Da bismo vam pomogli da donesete pravu odluku i pronađete alat koji vam najviše odgovara, predstavljamo vam nekoliko saveta i pitanja na koja bi trebalo da odgovorite.

Šta želite da postignete svojim marketingom na društvenim medijima?

Koji su vaši ciljevi? Želite li da podstaknete svest potrošača o vašem brendu? Da povećate saobraćaj na vašoj web stranici? Želite li da generišete veći broj potencijalnih kupaca ili prodaju direktno sa vašeg sadržaja?

Koje rezultate se nadate da ćete postići, tokom koliko vremena i uz koliko napora koje ulažete? Svi alati za društvene medije odlikuju se određenim osobinama. Ako niste sigurni koji su vaši ciljevi i šta želite da postignete, možda je prerano da tražite alate, a možda je baš to razlog zbog kog se mučite sa pronalaskom pravih alata.

Šta vas je podstaklo da počnete da tražite novi alat?

Telegraf
Foto: Arhuva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter