Izvor:
08.11.2019 u 12:22
0

HITMAN: Zajedno sa potvrdom trećeg dela stigla vest da se radi na potpunom novom serijalu! (VIDEO)

O tome da se radi na trećem delu u osveženoj Hitman franšizi saznali smo još letos od samog studija IO Interactive, a sada dolazi i potvrda da je sav fokus usmeren ka njoj.

Zajedno sa potvrdom trećeg dela je stigla i izjava kako se radi na potpunom novom serijalu, koji nema veze sa ćelavim ubicom, što je moglo da znači da će razvojni tim njoj dati prioritet.

Međutim, sa dodavanjem novog sadržaja za aktuelni Hitman 2 stiže i objava da se tim polako premešta za rad na novoj Hitman igri, što ujedno znači i da će isti ranije izaći.

Naravno, developeri neće tek tako odustati od dvojke, već će nastaviti sa pružanjem novog sadržaja i misija i tokom naredne godine. Samo tokom ovog meseca će biti objavljeno po dva paketa sadržaja svake nedelje, što će se nastaviti i tokom decembra.

Još uvek nema nikakvih drugih detalja vezanih za Hitman 3, već samo znamo da se razmatra vraćanje epizodnog formata.

Izvor: B92
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter