Izvor:
15.10.2019 u 16:38
0

NESVAKIDAŠNJA AKCIJA: Kupiš AUTO, dobiješ BIBLIJU, ZASTAVU i VAUČER ZA KUPOVINU PUŠKE! (FOTO)

I ove godine salon Carolina Ford pokreće prodajnu akciju koja čak ni u Americi ne može proći nezapaženo.

Amerikanci su navikli na sve, ali prodajna akcija u kojoj se na poklon daju stvari poput verskih i nacionalnih simbola, začinjena vaučerom za kupovinu vatrenog oružja ne može proći nezapaženo.

A to se sa marketinške strane čini kao pun pogodak. Kako je takva kampanja prošle godine bila prodajni hit, ne čudi što se ponavlja i ove. Tako će u ovo pretpraznično vreme svi kupci tipičnih američkih vozila uz svog četvorotočkaša na poklon dobiti po jedan primerak Biblije i američke zastave, ali i vaučer za kupovinu puške Smith & Wesson u vrednosti 400 dolara.

Izvor: b92.net
Foto: facebook.com/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter