Izvor:
21.10.2018 u 08:53
0

LEPE VESTI, NEMA VIŠE BLAMA: Fejsbuk priprema opciju za brisanje podataka!

Kompanija Fejsbuk je počela testiranje opcije “unsend” za aplikaciju Messenger, koja omogućava korisniku da izbriše poslatu poruku kako bi ona u potpunosti bila uklonjena iz chata.

Ranije ove godine Fejsbuk je tajno izbrisao stare poruke koje je putem Messengera poslao osnivač i direktor Mark Zuckerberg, a to je bilo vrlo neobično jer “obični” korisnici Fejsbuka to ne mogu da učine. Ako sada izbrišete poruku iz inboxa, više je nećete videti, ali će ona ostati u inboxu osobe kojoj ste je poslali..

Kada će opcija “unsend” biti u potpunosti dostupna za sve korisnike, još se ne zna, ipak, iz Fejsbuka je potvrđeno da se ona testira.

Opcija se interno upotrebljava, a nakon što se u Facebooku uvere da radi bez problema, dobiće je i ostali korisnici društvene mreže.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter