Izvor:
16.04.2018 u 13:18
0

PRESTIŽ NA NEBU: Leteći automobili osvajaju Majami!

Dvosoban stan u neboderu koji će se nalaziti u centru grada na Floridi koštaće čak milion dolara.

Leteći automobili su na odličnom putu da napuste filmove naučne fantastike i postanu realnost u vrlo bliskoj budućnosti!

Naime, jedna građevinska kompanija u Majamiju napravila je planove za izgradnju luksuzne zgrade u centru grada koja će na krovu imati parking za leteće automobile.

Izgradnja već počela

Vlasnici stanova tako neće morati da brinu o tome gde će parkirati svoje ljubimce. Zgrada će imati 60 spratova, a oni će biti sigurni na parkingu 200 metara iznad površine zemlje. Nakon što ih parkiraju, vlasnici će do svojih stanova ići staklenim liftom kako bi uživali u spektakularnom pogledu na okean.

Iza projekta stoji Dan Kodsi iz kompanije "Paramaunt Majami vorldsenter“.

– Ideju za parking za leteće automobile na krovu zgrade dobio sam posle najave "Ubera“ da razvija vozila s vertikalnim poletanjem. Ova vozila će se prvo pojaviti u Dalasu, Los Anđelesu i Dubaiju u naredne dve godine. Do Majamija će stići za najkasnije 15 godina – rekao je Den Kodsi.

Na krovu zgrade leteći automobili će imati parking površine oko 500 kvadratnih metara. Zanimljivo je da je izgradnja zgrade već počela i trenutno se radi na 47. spratu.

Prodaja odlično ide

– Rasprodali smo oko tri četvrtine stanova unapred. Dvosoban stan u zgradi košta milion dolara. Naša politika je da mušterijama ponudimo nešto što će im tek zatrebati. Ovakve zgrade će u budućnosti biti uobičajene kao danas železničke stanice – dodao je Kodsi.

Podsećamo, kompanija „Uber“ je najavila da će u roku od dve godine testirati električni leteći automobil, koji će biti osnovno sredstvo za prevoz u Los Anđelesu do Olimpijskih igara 2028. godine.

Kurir
Foto: Ahriva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter