Izvor:
05.10.2019 u 12:30
0

UKLETI KAFIĆ – gosti videli senku sa crnim šeširom koja je odjednom nestala: Radnice tvrde da ih duh povremeno čupa za kosu! (VIDEO)

Čuli smo već za uklete kuće, uklete dvorce, uklete šume… ali ukleti kafić? Vlasnici i radnice ovog kafića tvrde da se u tom lokalu događaju čudne stvari, to jest pojave koje se ne mogu tako lako objasniti

U kafiću “Micker Brook” u predgrađu Mančestera navodno su videli kako se prozori sami otvaraju, jelovnici na neobjašnjiv način padaju sa stola, a nedavni snimak nadzorne kamere pokazuje i kako čaša pada na pod, iako u blizini nije bilo nikoga ko bi mogao da je sruši.

Radnice kažu da probleme pravi duh kojeg su nazvale Hari. Tvrde da ih tu i tamo čupa za kosu, a i neki gosti kafića rekli su da nekad vide "senku s crnim šeširom" koja samo odjednom nestane.

Iskreno, verujemo da je ovo pre svega sjajna reklama za kafić, koja će privući goste sklone praznoverju… ili jednostavno ljubitelje horor filmova i literature.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Arhiva
Video: YouTube/CatersClips

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter