Izvor:
31.07.2018 u 08:39
0

NEPOZNAT OBJEKAT KRAJ OBALE GRČKE: Niko nije u stanju da ga identifikuje! (VIDEO)

Gugl ert (Google Earth) snimio je nepoznati objekat kraj obale Grčke, ali niko nije u stanju da ga identifikuje!

Objekat je okrugao, prečnika 67 metara, a na njemu se nazire nekoliko simetričnih manjih krugova.

Jasno se vidi ispod površine mora, a nalazi se samo nekoliko metara od obale Mičanione kod Soluna. na snimku se navodi da su koordinate 40°27'4.62" geografske širine i 22°51'39.78" geografske dužine.

Snimak je na Disclose.tv objavio jedan korisnik aplikacije Gugl ert, a odmah su počela nagađanja šta se to krije duboko u vodi. Najviše korisnika društvenih mreža smatra da je reč o nekadašnjem svetioniku, a neki da je to vulkanski krater.

"Ovo je uvrnuto. Teren izgleda opasno, duboko je. Ništa u ovoj oblasti ni izbliza ne izgleda kao taj objekat. I oblik mu je suviše simetričan. Postoji luka nedaleko na severu. Da li je moguće da je povezana s ovom strukturom", pita se jedan.

S obzirom na da je objekat relativno blizu obale, mnogi smatraju da je čudno da ga niko dosad nije video ili naišao na njega.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter