Izvor:
22.07.2017 u 15:48
0

REŠITE SE PODOČNJAKA ZAUVEK: Otarasite se dosadnih kolutova oko očiju! (foto)

Možete da odahnete, jer postoji način da se rešite podočnjaka koji vas godinama muče.

1. Nemate odgovarajući korektor

Uvek birajte korektor koji je svetliji za nijansu – dve od pudera koji koristite. Svetlije nijanse pomoći će da ujednačite ton kože i eliminišete crvenilo i podočnjake. Ti dosadni tamni kolutovi protežu se i do unutrašnjih uglova očiju, pa ne zaboravite da i tu nanesete korektor.

2. Kriva je genetika

U većini slučajeva podočnjaci su nasledni i ne postoji magično rešenje koje će ih zauvijek ukloniti. Ali ne paničite. Koristite kremu za podočnjake s kofeinom i rolerom koji hladi i stimuliše cirkulaciju. Preparati sa svetlucavim pigmentima koji prelamaju svetlost takođe su dobar izbor jer na taj način ublažavaju podočnjake.

3. Imate pravu nijansu korektora, ali ga pogrešno nanosite

Za bolji rezultat koristite tečni korektor i meku široku četkicu tako da ga utiskujete u kožu, potom sunđerom nanesite još jedan sloj za veću postojanost.

4. Kriv je vaš mejkap

Tamna senka na očima još više ističe vaše podočnjake. Savet? Koristite korektor s narandžastim pigmentom pomoću kog ćete postići balans dok nosite tamnu senku. Nemate takav korektor? Umešajte malo narandžastog ruža u svoj korektor i dobićete magično rešenje za tamne kolutove oko očiju.

Kurir
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter