Izvor:
29.06.2018 u 14:42
0

BUDITE NAJBOLJA VERZIJA SEBE: Ove osobine muškarci kod žena najviše vole!

Često se žene zavaravaju kada misle da muškaraci na njima primećuju samo fizički izgled. Istina je kompleksnija i da biste pronašle put do srca muškarca koji je njega vredan, morate posedovati mnogo više od lepe spoljašnosti.

Samopouzdanje

Muškarci vole žene koje znaju da izraze svoj stav i imaju mišljenje, sve dok naravno ne pokušavate na silu da ga nametnete a to niko ne voli. Dosadno je ukoliko ste u vezi sa nekim ko će uvek ići linijom manjeg otpora i slagati se sa vama u svemu. Ono što je bitno kod samopouzdanja je i potpuno odsustvo istog. Nemojte se pred muškarcem žaliti na svoje telesne nedostatke, budite ponosne na ono što imate i negujte to.

Smisao za humor

Ova osobina je i jedna od najbitnijih jer ukoliko uspete da ga nasmejete, na pola ste puta. Niko ne voli tmurne i pesimistične osobe, čak ni vi ne volite sebe kada ste takvi. Zato, osmeh na lice, mislite na nešto lepo.

Svestranost

Ukoliko imate neki hobi to je veliki plus. Svaki muškarac će se oduševiti ukoliko mu kažete da recimo, znate da kuvate ili da napravite neki komad nameštaja, bavite se sportom i slično. Tako ćete dobiti i dodatne teme za razgovor. Ništa nije privlačnije od žene koja se snalazi u svakom razgovoru.

Nepredvidivost

Ne dopustite nikome da vas čita kao otvorenu knjigu. Iznenadite ga nečim što nikada ne bi očekivao od vas i što niste do sada radili. Pustite maštu da vas vodi i nećete pogrešiti.

Budite nepokolebljive

Nemojte pristajati na ono što vam ne prija, nikada ne radite stvari sa kojima se niste uskladile. Pokažite svoj karakter, niko ne voli glumice u pravom životu.

Osmeh uvek razoružava

Poznato je da kada smo veseli i osmehujemo se, prenosimo to raspoloženje i na druge. Smejte se što češće i zarazite ga svojim osmehom. Uvek će želeti da se vrati po još.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter