Izvor:
23.04.2018 u 02:01
0

SNAŽNA EROGENA ZONA: Zbog ovoga su muškarci opsednuti ženskim grudima!

Muškarci generalno obožavaju ženske bradavice. A verovali ili ne, i tu se ukusi jako razlikuju zavisno o “modelu” – neki muškarci vole male i roze, neki veće i tamnije, neki posebno čvrste, neki crne… A većina se slaže u jednom: ne volimo kada su grudi male, a bradavice velike.

Muška fascinacija je stvar genetike i tu su stvari manje više nepromenljive.

Iako muškarci nemaju logično objašnjenje, neki čak misle da im je guza omiljena, zapravo je svima u genima “zapisana” velika naklonost prema ženskim grudima. To su mlečne žlezde, o kojima oni sigurno tako ne razmišljaju, a ujedno su i simbol plodnosti.

Ali za žene je muška opsednutost bradavicama dobrodošla jer su naučnici došli do jedne zanimljive spoznaje. Naime, dodirivanje bradavica aktivira signal koji putuje do istog dela mozga kao i kod podražaja vagine ili klitorisa, otkrila je studija sprovedena na Univerzitetu Rutgers. Time je potvrđeno da su bradavice snažna erogena zona i mnoge žene mogu da dožive orgazam isključivo stimulacijom bradavica.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter