Izvor:
19.04.2018 u 14:07
0

SKLAD U VEZI: Ovo su cake, ako vam je baš stalo do njega, kako da ga zadržite i vežete za sebe!

Ravnoteža i sklad u vezi su idealni i za muškarce i za žene. Ovo su cake, ako vam je baš stalo do njega, kako da ga zadržite i vežete za sebe.

Uvek pokazujte poštovanje prema njegovim prijateljima

I u situacijama ako nemate najbolje mišljenje o njegovim prijateljima, morate da ih toleršete i poštujete. Nemojte da ih osuđujete zbog nečega ili da mu branite da se viđa s njima. Niko vas ne tera da im budete najbolja drugarica, ali svakako ne treba da ih tretirate kao manje vredne od vas.

Budite mu podrška u najtežim trenucima

Lako je biti u srećnoj vezi kada sve ide po planu, ali ako želite da se dokažete kao devojka vredna njegove pažnje, budite uz njega u trenucima kada ste mu najpotrebniji. Ako želite da ostanete s njim, moraćete ponekad da žrtvujete svoje vreme kako biste ga utešili i pomogli mu u rešavanju problema.

Ni slučajno nemojte dirati njegov ego

Slobodno ga zadirkujte zbog nekih sitnica, ali obavezno prestanite kada primetite da mu to smeta ili ga vređa. Lako je preći granicu između nevinog zadirkivanja i okrutnog vređanja. Izbegavajte niske udarce jer kad jednom povredite njegov ego, teško ćete ga ponovno osvojiti.

Pamtite bitne stvari

Zaista nastojte da zapamtite bitne stvari u njegovom životu. Ako treba, zapišite ih kako ne biste zaboravili. Naravno da znate kada mu je rođendan i kada vam je godišnjica veze, ali malene se stvari pogotovo broje. Omiljeni desert, najdraža boja, piće koje voli…

Ne potcenjujte važnost sitnica i iznenađenja

Ne morate svaki mesec da mu kupujete satove, patike ili slične skupe poklone. Ponekad ga, bez nekog posebnog razloga iznenadite sitnicama koje će ga razveseliti. Ako naletite na njegov omiljeni slatkiš, kupite ga, čisto kako biste mu dali do znanja da volite da ga uveseljavate i da vam je u mislima i kada nije kraj vas.

Izvor: B92
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter