Izvor:
03.03.2018 u 18:41
0

IMAJU PRLJAVU MAŠTU: Ova tri znaka su bezobrazna u seksu!

Koliko god pokušavali da sakriju svoj nastrani um, sledeći znaci zodijaka jednostavno ne mogu promeniti način na koji razmišljaju, ali i ugasiti strast koja izbija duboko iz njih.

Mnogi od njih se neće suzdržavati čak ni u javnosti, te će pokušati na sve načine da vas privuku i navedu na razne seksi igrice.

Pogledajte o kojim znacima je reč:

Škorpija

Harizmatični, samouvereni, seksi. Škorpije su zaista pravi magneti za suprotan pol, a kada ih malo bolje upoznate shvatićete kako funkicioniše njegov um. Oni gotovo uvek imaju prljave misli, a kroz život se vode neobuzdanom strašću po kojoj su zaista posebni. Kada vide nekoga ko im se dopada, skloni su zamišljanju te osobe gole, ali to ih može zaintrigirati da saznaju kakva je u krevetu, o čemu mašta, pa i o analnom seksu.

Lav

Za razliku od Škorpija, Lavovi ne razmišljaju po ceo dan, i u svim situacijama o seksu, ali zato kada dođe se intimnog susreta, budite sigurni da će vam priuštiti zadovoljstvo koje ćete dugo pamtiti. Pripadnici ovog znaka su prave seksualne zveri, spremni su da isprobaju nove stvari i stalno da uvode nove seksi igrice. Čak će i u javnosti imati želju za dodirima i neće se stideti toga.

Vaga

Vaga je jedan od najsuptilnijih znakova, koji vešto krije svoj divlji um. Oni obožavaju seks i gotovo u svemu vide seksualnu konotaciju – krastavac, sladoled, banana… Da, to je prava Vaga, iako nikada ne bi to priznala. Ipak, ovaj znak ne pristaje na otvorene veze i neobavezan seks, sve dok ne osete mentalnu povezanost sa osobom. Oni su u suštini vrlo senzualni, te im je potrebna dublja konekcija sa partnerom.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter