Izvor:
14.12.2017 u 00:43
0

ORGAZAM KAO LEK ZA DEPRESIJU: Odlučila da posluša savet lekara, saznajte kakve su posledice! (foto)

Isprva je bila u potpunom šoku, a onda je rešila da posluša savet svog lekara.

Jedna žena u Australiji, čiji identitet su mediji sakrili, ostala je šokirana kada joj je doktor "prepisao" orgazme kako bi se izlečila od depresije.

Kao devojčica, redovno je čupala svoju kosu i patila od anoreksije i bulimije.

Nakon brojnih problema sa raspoloženjem, anksioznošću i besom, napokon je otkriveno da pati do bipolarnog poremećaja.

Zato joj je doktor prepisao lekove, predložio da prestane da pije alkohol i počne da vežba – u pitanju su sve standardni saveti.

Sudeći po austrlaijskom sajtu whimn.com.au, ova žena je imala prirodno visok nagon za seksom, tako da je to za nju i njenog partnera značilo mnogo.

Majka troje dece odlučila je da do slova posluša doktora i ostala je u potpunom čudu kada je otkrila da joj je regularan seks sa mužem pomogao da svoje raspoloženje dovede u red.

Sudeći po njenom lekaru, orgazmi oslobadaju hormone zadužene za dobro raspoloženje, a sperma sadrži jedinjenja koja deluju kao blagi antidepresanti.

Bipolarni poremećaj, ranije poznat kao manična depresija, je stanje koje utiče na naše rapsoloženje koje za jako kratko vreme može da iz euforije pređe u bes ili letargiju – i obrnuto.

Osobe koje pate od njega prolaze kroz periode depresije i periode kada su previše aktivni.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter