Izvor:
07.12.2017 u 22:02
0

VRTITE GA OKO MALOG PRSTA: Taktike da ga naterate da vas sluša!

Muškarci stvarno ne umeju da slušaju, ali uz pomoć ove super jednostavne taktike slušaće vas s pažnjom.

Izbegnite smetnje

To podrazumeva da mu ne govorite ništa važno dok kuca poruke, gleda na TV-u fudbal, ili radi bilo šta drugo. Evo zašto: most komunikacije između dve hemisfere u njegovom mozgu manji je u odnosu na ženski mozak.

Zato nije u stanju da obradi intenzivniji saobraćaj informacija – što znači da muškarcima multitasking teže polazi za rukom.

Pitajte ga za mišljenje

Svaki put kada započnete razgovor tražeći njegov stav na određenu temu njegov mozak automatski označi to kao nešto važno, pa će pažljivo da vas sluša. Zato mu recite:

"Zanima me tvoj stav o ovome", a onda mu ispričajte to što vam je na umu.

Pređite na suštinu

Otkriveno je da je slušanje vibracija ženskog glasa za muškarce kompleksno, pa oni za to koriste deo mozga koji služi za interpretaciju muzike.

Prevod: morate da budete direktni, pošto je on možda biološki uskraćen po pitanju slušanja – i razumevanja – onoga što imate da kažete.

B92-superzena.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter