Izvor:
02.12.2017 u 23:21
0

NOVI HIT U SVETU: Vaginalni selfi ali ne onaj na koji se misli! (VIDEO)

Čini se da ekspanzija slikanja "selfija" nikada nije bila veća nego danas, i ako ste mislili da ne može dalje, prevarili ste se. Više nisu "in" fotografije lica sa obavezno napućenim usnama (što je do nedavno bio recept za savršeni selfi), već su devojke otišle mnogo dalje. Naime, sada je potpuni hit "vaginalni selfi"!

Na svetskom tržištu nedavno se pojavio "štap za seksi selfi", njegova cena je čak 120 dolara a žene širom sveta su pokazale veliko interesovanje za ovu spravicu.

Kompanija "Lovehoney" patentirala je ovaj izum u nameri da svaka žena što bolje i preciznije upozna svoje telo. Zahvaljujući HD kameri koja se nalazi na vrhu ovog specifičnog vibratora, svaka od nas mogla bi da vidi kako njena vagina izgleda iznutra i to u toku orgazma! Naravno, te fotografije devojke i žene moći će da podele sa svojim jačim polovinama i to putem aplikacije "FaceTime".

Ako ste se ikad pitali šta se događa u vašem telu tokom orgazma, ova igračka će vam dati odgovor. Ona korisnicima omogućava da upoznaju svoje telo zahvaljujući neverovatno čistim fotografijama koje može da napravi. A zahvaljujući tome što je kompatibilna sa aplikacijom "FaceTime", i svom dečku možete pokazati fotografije koje ste napravili – kažu predstavnici ove kompanije.

Srbijadanas.com
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter