Izvor:
22.11.2017 u 22:13
0

DA NE POBEGNE: Ako želite muškarca da zadržite pored sebe izbegavajte da radite OVE stvari!

Mnoge žene iz potrebe da izgrade savršenu vezu, punu poverenja i strasti, prave određene korake koje muškarci doživljavaju kao pretnju. Zbog toga se često dešava da pobegnu.

Nije retkost da muškarac momentalno nestane iz života jedne žene, ostavljajući je zbunjenu i šokiranu.

Iako je to samo potez kukavice, moramo da priznamo da mnoge pripadnice lepšeg pola često prave pogrešne korake kojima teraju partnera od sebe.

Evo o čemu je najčešće reč:

Pokušavate da ga promenite

Koliko god želeli da izmenite neke stvari kod partnera, poput bolje higijene, modnog stila i manira, budite sigurni da je gotovo to nemoguće. Odrasli muškarac je već oformio svoje životne navike koje će retko ko moći da promeni. Potenciranje stvari koje vam se ne sviđaju i pokušaj da ih menjate mogu dovesti samo do sukoba, a često će muškarac bez argumenta poželeti da ode.

Zamarate se sitnicama

Analiza svake njegove rečenice i tumačenje detalja je definitivno u vrhu liste najgorih stvari koje većina dama radi. Sve te beznačajne sitnice će stvoriti odbojnost kod partnera, a ujedno će stvoriti lošu sliku o vama koja govori da ste nesigurna osoba. Umesto zvocanja, okrenite se sebi, smišljajte nove planove i ideje koji će biti korisni za vaš život, i činiti vas srećnom osobom.

Uskačete u krevet na prvom sastanku

Iako je moderno vreme donela drugačija pravila veze, a seks se ne smatra tabuom, uskakanje u krevet na prvom sastanku nikako nije dobra stvar. Muškarac koji je ozbiljno zainteresovan, te želi sa vama da ostvari ozbiljnu vezu, neće to doživeti kao plus.

Flertujete

Ako obožavate da flertujete uvek i sa svima, pa čak i kada ste zauzeti, imajte u vidu da će to u nekom trenutku zasmetati vašem partneru. Jednostavno, on će se osećati nesigurno i nepoželjno, a interesovanje za vas će sve više opadati.

B92/superzena.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter