Izvor:
20.11.2017 u 14:18
0

NJEGOVA REAKCIJA JOJ JE SLOMILA SRCE: Iskreno mu je odgovorila koliko ih je imala pre njega!

Da je znala kakve će posledice izazvati iskren odgovor, slagala bi ga.

Početak svake ljubavne veze obeležen je upoznavanjem jedno drugog, postavljanjem raznih pitanja, otkrićima nekih možda i ne tako prijatnih stvari.

Ali postoji jedno pitanje koga se svi pomalo bojimo, i uglavnom izaziva grč u želucu, a želeli bismo da znamo odgovor. Kada veza poprimi neki oblik, neminovno je da i takvo pitanje dođe na red.

Ivona dvadesetrogodišnja studentkinja prava je posle dugo vremena našla dečka po svojoj meri.

Nakon pet meseci veze, ona počinje da živi sa svojim dečkom, što nije ništa neobično, imajući u vidu da su kolege sa fakulteta i da planiraju da započnu zajednički posao kada diplomiraju.

Ono čega se najviše bojala jesu pitanja o njenoj prošlosti, na nju nije bila ponosna i nije joj bilo prijatno ni da razmišlja o tome.

Kako to obično biva, ono čega se plašila je "pokucalo na njena vrata". Slučajno ili namerno, njen dečko je prvi počeo razgovor na temu bivših.

Ivona je posle dugo vremena odlučila da bude iskrena i da na pitanje: – Koliko si ih imala pre mene? odgovori iskreno, bez obzira na posledice, bar je tako mislila.

Znala je da otkrivanje tačnog broja osoba sa kojima je spavala može da uzburka vezu i pokrene i neka druga pitanja, poput imena bivših seksualnih partnera ili njihovih sposobnosti u krevetu.

Ali se Ivona vodiila logikom da je iskrenost ključ svake uspešne veze i prelomila je, reći će istinu.

Njen odgovor je bio 36.

– U sobi je bila takva tišina, kao nikada pre. Imala sam utisak i da je saobraćaj stao, sve, da nas dvoje ne dišemo, nije su čulo apsolutno ništa, seća se Ivona.

Onda onaj čuveni grč u stomaku, videvši reakciju svog dečka.

– Znala sam da po izrazu njegovog lica da će to biti kraj naše veze. Tako je i bilo, bez izgovorene reči više se nikada nismo videli, kao da nikada ničeg među nama nije bilo.

A on? On je imao tri puta manje žena, nego ja muškaraca.

– Nijednog trenutka nisam zažalila što sam rekla istinu, on je bio iz patrijarhalne porodice iz malog mesta u Srbiji, jednostavno mu je to bilo nezamislivo. Nije mogao da živi sa tim da sam imala takvu prošlost, a ja ne mogu da mrzim sebe zbog toga.

Jednostavno to je deo mog života, od toga ne mogu da pobegnem, izjavila je Ivona, prilično razočarana.

Izvor: Telegraf
Foto: Dijeta Mesečeve Mene

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter