Izvor:
15.09.2017 u 18:48
0

ŽENE PROGOVORILE: Ovo su razlozi zbog kojih muškarci dobiju etiketu LOŠI U KREVETU!

Oni smatraju kako im u krevetu nema premca i da znaju baš sve što se o seksu može znati, ali to je daleko od istine.

1. Sveznajući maher
Ono što žene najčešće ističu kao veliku manu svojih partnera je činjenica da ne slušaju i rade po svom, a isti problem događa se i u krevetu. Stručnjaci navode kako muškarci imaju preveliki ego u najvećem broju slučajeva pa tako i detalje vezane za intiman odnos uzimaju zdravo za gotovo.,

2. Nedostatak predigre

Žene žele predigru! Trenuci maženja i obasipanja poljupcima visoko su na listi prioriteta svih žena koje predigru smatraju jednako važnom kao i sam ljubavni čin. Međutim, muškarci taj podatak često zanemaruju, oni to vole brzo i bez uvertire što damama nije po volji.

3. Loša higijena

Prizori znojnih muških torza rado su viđeni, ali samo izdaleka ili u filmovima jer žene u krevetu vole mirisno i negovano telo muškarca.

4. Ćuti i radi

Segment ćutanja tokom vatrenih igrica u krevetu jači pol s radošću praktikuje, ali ženama to nije po volji. S toga je vreme da duboke seksi glasove u krevetu jači pol koristi s gotovo jednakim žarom kao i prilikom navijanja jer je i to dodatni afrodizijak za njihove partnerike.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Palo.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter