Izvor:
13.09.2017 u 16:43
0

ROMATIČAN GEST KOJI JE OSVOJIO SVET: Ovaj Britanac je rešio da svira klavir sve dok mu se bivša ne vrati! (VIDEO)

Britanac slomljenog srca odlučio je vratiti svoju ljubav na neobičan način.

Luk Hauard je u centar Bristola dovezao svoj klavir i zakleo se da će neprestano svirati, sve dok mu se ne vrati ljubav njegovog života.

Luk (34) počeo je da svira u u subotu ujutro u nadi da će ponovo osvojiti "njeno srce".

Britanac slomljenog srca kaže da je ovo zadnji pokušaj da ponovno osvoji srce devojke koja mu je promenila život, a sa kojom je raskinuo nakon samo četiri meseca veze.

Luk kaže da ga je raskid potpuno slomio.

– Nisam siguran kako će na ovo reagovati, ali želim još jednom da joj kažem da je volim. Nije se dogodilo ništa ružno, jednostavno nam se život isprečio na putu prema ljubavnoj sreći. Da smo se posvađali ili raskinuli zbog nekog konkretnog razloga ja ne bih ovo radio – kaže ovaj nesrećni Britanac i dodaje da njegov život nema smisla bez nje.

Izvor:Alo.rs
Foto:Youtube/okblaze media

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter