Izvor:
19.08.2019 u 12:52
0

SHVATITE DA ON NIJE ZA VAS: Pokazatelji da ste u vezi sa pogrešnom osobom!

To nije ništa čega se trebate sramiti. Možda ste se još uvek tražile i niste znale šta da očekujete od muškarca, a možda vas je jednostavno ponela želja za ljubavlju. Kako god bilo, poprilično je lako zaglaviti u vezi koja vam baš i ne odgovara. No neki ljudi to ne shvate na vreme pa ceo život provedu s pogrešnom osobom. A kako se to ne bi dogodilo i vama, otkrivamo vam 5 znakova koji ukazuju da on ipak nije "onaj pravi".

S njim se ne osećate opušteno

Potrebno je vreme kako biste se opustili uz nekog novog, no ako se nakon par meseci veze i dalje ne osećate ugodno uz njega te ne možete biti svoji, onda tu nešto ne štima. Parovi koji su u srećnoj vezi najčešće su najopušteniji kada su sami te jedno s drugim mogu pričati baš o svemu, pa čak i o odvratnim stvarima i bivšim vezama.

Nemate baš puno toga zajedničkog

Možda ste čuli da se suprotnosti privlače, no to je češće laž nego istina. Naravno, postoje neki parovi koji se međusobno podstiču na isprobavanje nekih novih stvari jer su pre upoznavanja vodili različite živote. Ali većinom su parovi s različitim interesima nesrećni jer je malo onih koji su spremni na svakodnevne kompromise. A veliki problem u vezi mogu prouzrokovati i različiti stavovi o životu, religiji, politici, pa čak i banalnim stvarima, poput muzičkog i filmskog ukusa, jer se takve sitnice lako mogu razviti u velike svađe.

Okrivljuje vas za sve loše u vezi

Svako želi usrećiti svog partnera, to je jedna od prednosti koju sa sobom nose ljubavne veze. No ako on smatra da ste vi tu samo kako biste ga činili sretnim, a razočara se svaki put kada u nečemu pogrešite, onda vaša veza nije dobra. Ne treba vam neko ko će sve probleme u vezi svaljivati na vas jer tako nikada nećete biti srećne i samo ćete sa strepnjom čekati njegovu reakciju.

Imate različite stavove o zajedničkom vremenu

Ako se baš uvek posvađate oko vremena koje biste hteli provesti zajedno, što može uključivati i dopisivanje, onda je očigledno jednom od vas manje stalo. A ako ste upravo vi ta osoba koja se često oseća kao da je partner izbegava, to je možda i istina i ne isplati se trošiti živce i strpljenje na takvu vezu.

Vaša veza vas ne čini srećnom

Ovo možda zvuči kao nešto očigledno, no često baš one osobe koje su u nesrećnim vezama to shvate poslednje. Ako vam roditelji i prijatelji govore da ste pre veze bili srećniji, verovatno su u pravu jer oni koji vas poznaju celi život najbolje će uočiti promene u vašem ponašanju i raspoloženju. Ljubav bi vas trebala činiti najsrećnijim.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter