Izvor:
18.04.2019 u 19:14
0

SAVET KOJI ĆE PROMENITI VAŠ SEKUSALNI ŽIVOT IZ KORENA: Ovo će uzburkati strasti!

Les Parot, u svojoj knjizi govori o muško-ženskim odnosima i deli savete kako ih učiniti boljim.

On naglašava činjenicu da muškarci koji pomažu ženama u kućnim obavezama češće imaju seks, u odnosu na one koji to ne rade.

Takođe, on dodaje da se ugađanjem i tepanjem samo povećava ženina želja i požuda, pa po njemu nije potrebno biti pesnik i izmišljati nove stvari, nego jednostavno otvoreno govoriti partnerki koliko im znači, popravlja dan i slično.

On takođe savetuje da se razgovorom još lakše može dopreti do voljene žene. Budite otvoreni i pitajte je za stvari koje biste inače očekivali da sama shvati ili uradi.

-Moguće je da se vaše želje neće uvijek podudarati, ali je važno da pustite da to ne utiče na vaš brak. To je normalno i može se desiti s vremena na vreme. Naime, ukoliko vas ona odbije nemojte joj dobacivati ružne komentare, potrudite se razgovarati sa njom o njenoj seksualnoj želji kako bi se što bolje uskladili i popravili odnos – napisao je.

Glossy
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter