Izvor:
16.04.2019 u 13:52
0

Dobar za kombinaciju, ali ne za vezu: Pet znakova da on nikako nije dečko za ozbiljnu vezu!

Ozbiljna ljubavna veza nije nešto čemu svako stremi.

Neki ljudi više uživaju u neobaveznim aferama, ali često je teško iz prve prepoznati tko što želi. Srećom, postoje neki jasni znakovi koji odaju da neko nije spreman za ozbiljnu vezu, a za časopis Cosmopolitan otkrila ih je stručnjak za veze Džuli Spira. Prepoznajte ih na vreme kako ne biste završile slomljenog srca:

Sam vam je to rekao

Kada vam frajer sam kaže da ne želi ozbiljnu vezu, nemojte iz toga iščitavati ništa dublje niti pokušati da ga nagovorite da se predomisli. Spira upozorava da ćete ga tako samo uplašiti i oterati od sebe.

Retko komunicirate

Neko ko nije u potrazi za ozbiljnom vezom neće imati ni potrebu da svakodnevno komunicira sa vama ili da razmenjuje poruke. S druge strane, ako muškarac želi da razgovara sa vama i da vas upozna, to znači i da je spreman na ozbiljnu vezu.

Sve se svodi na seks

Ako vas zove samo u večernjim satima, i to na druženje u njegovoj sobi, onda verovatno od vas ne želi ništa više o neobaveznog seksa. Ako je to ono što i vi želite, odlično, ali ako tražite ozbiljnu vezu, vreme je da krenete dalje.

Nije romantičan

Romantika je neizežna u početku svake ozbiljne veze, a ako je među vama uopšte nema, to je znak da on verovatno ne želi ništa ozbiljno.

Ne provodi svoje slobodno vreme s vama

Ako izbjegava druženje sa vama vikendom, tokom praznika i drugih slobodnih dana, to može biti jedan od načina na koji pokušava da vam da do znanja da ne želi ništa ozbiljno sa vama, smatra stručnjak za veze.

Index.hr
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter