Izvor:
15.04.2019 u 19:35
0

SAZNAJTE: Da li ste zaljubljeni ili volite!

1. Ljubav ne zahteva hemiju, a zaljubljenost je nemoguća bez nje!

Za mene, nije bilo hemije sa dečkom koga sam volela, a u koga nisam bila zaljubljena. Stalo mi je do njega, ali nije bilo intimne veze. Duboko sam se brinula za njega, ali jednostavno nisam bila zaljubljena u njega. Imajte na umu da iako treba da postoji element intimnosti kada ste zaljubljeni u nekoga, to možete imati i bez da ste zaljubljeni. Zbunjujuće je, znam.

2. Ne možete biti zaljubljeni u nekoga čije izbore ne poštujete

Trebalo mi je vremena da to razumem, ali shvatila sam da mogu da volim nekoga i da ne poštujem njihove izbore. Međutim, ne mogu da se zaljubim u nekoga i ne poštujem njihove izbore, jer to prouzrokuje da se "odljubim od nekoga". Trebalo bi da budete ponosni što ste sa osobom sa kojom ste i uživate i poštujete način na koji oni misle.

Ljudi su nesavršeni, pa ako volite njihovu suštinu, to vam olakšava da ignorišete svakodnevne stvari koje vas nerviraju. Time ostajete u ljubavi uprkos bilo kakvim promenama koje doživljavate tokom svog života. To je ono što vas sprečava da svaki dan izaberete tu osobu. To je ono što čini da želite da radite na svom odnosu kada naiđu teška vremena.

3. Postoji element čarolije kada ste zaljubljeni

Nema druge reči za to, stvarno. To je razlog zbog kojeg želite da provedete sve svoje vreme sa njim i razlog zbog kojeg vam ne može reći "ne". Postoji samo nešto o vašem partneru koji vas navodi da zaboravite na logiku.

4. Možete podržavati nade i snove osobe koju volite, ali kada ste zaljubljeni – njihovi snovi postaju i vaši!

Vi želite da oni ostvare svoje snove koliko oni sami žele da ih ostvare. Vi radite stvari kako biste ih usrećili i čini vas srećnim da znate da su sretni. Vaši ciljevi postaju njihovi ciljevi i obrnuto; postanete ravnopravni partneri. Postoji nivo međusobne povezanosti koji se ne ostvaruje tako što volite nekoga. Morate biti zaljubljeni da to osetite!

5. Osećate se sigurno kada volite nekoga; kada ste zaljubljeni – osećate se uplašeno!

Dobro je da se sa svojim partnerom osećate bezbedno, ali treba da postoji i element rizika. Trebalo bi da bude malo zastrašujuće jer tako znate da radite nešto vredno. Kada ste zaljubljeni, uvek postoji rizik od toga da budete povređeni i to može biti zastrašujuće. Ako se osećate suviše sigurno, možda nećete biti zaljubljeni jer možda ne rizikujete da budete povređeni.

6. Ako niste sigurni da ste zaljubljeni – velika je verovatnoća da stvarno i niste!

Provela sam dosta vremena osećajući se nesigurno, i ubeđujući sebe da sam zaljubljena. Kada sam konačno srela nekoga u koga sam se zaljubila, bilo je tako očigledno da je to bilo smešno. Definitivno sam bila zaljubljena. U osnovi, ako morate da ispitatenešto, već znate odgovor.

7. Uradili biste bilo šta za osobu u koju ste zaljubljeni!

Kada ste zaljubljeni, voljni ste da uradite nešto što inače ne biste radili, bez obzira na to da li se radi o satima gledanja tenisa ili isprobavanju nove avanture od koje biste se inače ustručavali. Kada volite nekoga, možda ćete biti voljni da to isprobate, ali verovatno samo ako vam to odgovara.

Stil
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter