Izvor:
21.01.2019 u 14:46
0

NA PRVI DEJT ‘LADNE GLAVE: Proučite govor tela i saznajte na čemu ste!

Prvi sastanci uvek su nepredvidivi i uvek je tu dosta mešovitih poruka, kako verbalnih tako i neverbalnih. Ipak, postoje sitnice koje mogu da vam otkriju mnogo više nego osoba s kojom ste na “dejtu”.

– Poznavanje govora tela olakšaće vam razumevanje potencijalnog partnera s kojim ste izašli – kaže antropolog Helen Fišer naglašavajući da pivlačnost nastupa u sekundi.

– Ukoliko se partner konstantno približava prema vama, poručuje vam da je zainteresovan za vas, naročito ako ste u društvu – objašnjava psihoterapeut Pol Hokmajer.

Ukoliko vas partner na prvom sastanku dugo gleda u oči, to znači da želi da uspostavi vezu s vama.

Jedan od znakova da privlačite osobu s kojom ste izašli jesu i proširene zenice.

– Ukoliko se zenice muškarca ili žene šire kada vas pogledaju, to znači da im se dopada ono što vide – kaže Trejsi Braun, stručnjak za govor tela.

Nožni prsti takođe vam mogu otkriti mnogo toga. Stopala okrenuta u vašem smeru signal su tajne ljubavi, kao i prekrštene noge, ali i usiljen osmeh koji se prepoznaje po tome što se zadržava na usnama.

Ukoliko vaša osoba zamuckuje i imapoteškoća sa normalnim izgovaranjem bilo čega ili se ponaša čudno tokom celog sastanka. velike su šanse da mu/joj se zapravo mnogo sviđate.

Glossy
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter