Izvor:
26.09.2018 u 05:54
0

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Žene se kaju zbog upuštanja u neobavezne seksualne odnose!

Često se dešava da žalimo i da se kajemo zbog nečega u seksu – da li zbog propuštenih prilika ili pak, zbog loših seksualnih iskustava.

Rezultati istraživanja koje je obuhvatilo više od 25 000 ljudi, pokazali su da su žene te koje se više kaju zbog upuštanja u neobavezne seksualne odnose.

Muškarci žale zato što nisu imali više seksualnih partnerki tokom života.

Linda Kisli, autorka brojnih izdanja o ovoj problematici, govorila je o mogućim razlozima za to.

"Najlakše je otići u krevet s nekim, ali morate shvatiti da takav neobavezan odnos ne odgovara svima. Neki se posle mnogo kaju", rekla je.

Ipak, stručnjaci savetuju da u tom slučaju ne očajavate, već doživite to kao novo iskustvo koje vam je pomoglo da shvatite da ste ipak za ozbiljnu vezu.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter