Izvor:
21.09.2018 u 13:14
0

NE PUŠTAJTE GA: Dame, ovo su nepogrešivi znaci da ste „ulovile“ gospodina savršenog!

Sigurno poznajete barem jednog frajera koji s takvom lakoćom obara žene s nogu i uspeva dugoročno zadržati njihovu pažnju da ste mu se u nekim trenucima počele diviti. Ako primetite da i vaš partner ima sledeće kvalitete, moramo vam reći da ste zbilja naletele na gospodina savršenog.

1. Fleksibilnost

I pritom, naravno, ne mislimo na fizičku fleksibilnost (iako i to ima svojih prednosti). Muškarci koji se znaju nositi s neočekivanim promenama i odraslo reaguju na njih većini žena su neodoljivi i pravi materijal za dugotrajnu ljubavnu vezu.

2. Obzirnost

Muškarac koji svoju partnerku stavlja na prvo mesto pokazuje koliko mu je stalo što i ženama vrlo brzo daje sigurnost i životni oslonac. Takve se stvari mogu očitovati u velikim gestovima, ali i u sitnicama poput otvaranja vrata i izvlačenja stolice.

3. Samopoštovanje

Ovde naravno ne mislimo na previsoko samopouzdanje koje prelazi u čisti egoizam. Muškarac koji ceni sebe kao osobu zna ceniti i druge i ne dopušta da se njime manipuliše. Neće sam sebe hvaliti, ali biće ponosan na dobro obavljen posao i težiće perfekcionizmu kako bi i vas usrećio i učinio ponosnom.

4. Prihvatanje krivice

Mnogim je muškarcima ponos velika prepreka jer vrlo često ne žele preuzeti odgovornost za svoje postupke i prebacuju krivicu na druge. Muškarac koji uči na vlastitim greškama i stoji iza svojih djela osoba je koju trebate ceniti i koja će ceniti vas.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/cami

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter