Izvor:
14.07.2018 u 08:05
0

SEKSI HOROSKOP: Saznajte koje su najerotičnije osobine svakog horoskopskog znaka!

Kad se sve zbroji i oduzme, ispada da je seksepil nešto što nije vezano za izgled, nego nešto što vi uzimate zdravo za gotovo ali muškom svetu je neodoljivo. Evo koja je "mala tajna" svakog horoskopskog znaka.

Blizanci su tako mudri.

Blizance svi vole slušati jer su sjajni govornici i pripovedači. Što je veće njihovo iskustvo, toliko više fasciniraju sve oko sebe. Nažalost, ovaj zvezdani znak naginje i muljanju, pa često izvrće činjenice. Njihova hirovitost u isto vreme je privlačna i opasna.

Rak je nepredvidljiv.

Rakovi su totalno nepredvidljivi. Kolebaju se između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti, srdačnosti i distance. Upravo ta nepredvidljivost čini ih toliko privlačnima.

Lavovi su rođeni sa šarmom.

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca munjevitom brzinom. Njegova energija, zajedno s toplinom, čini ih simpatičnima – ali i egoistima željnima pažnje – jer konstantno traže priznanje, ljubav i pohvalu.

Devica je inteligentna.

Ko želi intelektualne rasprave, treba da izlaziti s Devicom. Osobe rođene u tom znaku su orijentirane na rešenje problema i pedantne su. Te kognitivne prednosti često, nažalost, prelaze u nerealnost. Zbog toga su kod njih emocije i realan život često u sukobu. Ali, Device će sve dati za ljubav i spadaju među najvernije horoskopske znakove.

Vaga je senzibilna.

Osobe rođene u znaku Vage nisu samo dubokoumne, nego su i pune razumevanja te senzibilne. Doduše, nekome će se otvoriti tek nakon nekog vremena, ali kad neko dobije njeno poverenje, držaće će se te osobe. Vage rado predaju kontrolu drugima te se dobro osećaju s dominantnim osobama. Kad je reč o problemima ili osećajima, pravi su spasitelji u nuždi.

Škorpion je mračno mističan.

Škorpioni imaju tamnu, skrivenu, drsku stranu – a to ih čini fascinantnim osobama. Sa Škorpionima se može doživeti puno uspona i padova. Te osobe su ekstremi i majstori zavođenja.

Strelac je more ljubavi.

Strelci preplavljuju druge ljubavlju i sklonošću. Srce im je na jeziku i vole se otvoriti drugima. Iskrenost i vernost najvažnije su za rođene u ovom znaku – ako to neko iskoristi na loš način, mora se nositi sa posledicama jer rođeni u znaku Strelca nisu skloni opraštanju.

Jarac je smiren.

Jarci isijavaju nevjerojatan unutarnji mir, strpljivi su i ostaju vjerni svojim principima. Nažalost, skloni su zatvorenosti te rado druge drže na ledu pre nego im poveruju.

Vodolija je posebna jer je skromna.

Vodolije su neverovatno šarmantne, a nisu toga ni svesne. Često je razlog tome nedostatak samopouzdanja jer one ne vide svoj sjaj.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter