Izvor:
15.06.2018 u 13:34
0

ŽELE DA BUDU GLAVNI: Ova tri znaka Zodijaka su uvek dominantni u krevetu!

Jedna od osobina o kojoj se najčešće govori kad je reč o "zvezdanim karakteristikama", jeste strast. Stoga otkrivamo koji su najstrastveniji horoskopski znakovi – koji uvek žele da preduzmu kontrolu tokom seksa.

Škorpija

Škorpija voli da mašta. Ono što se drugi ne usude ni da pomisle, ona odmah želi da proba. Rođeni u ovom znaku često su "divlji" u krevetu. Povrh svega, Škorpion tačno zna šta želiš, šta ti se najviše sviđa i rado će se postarati da to i dobiješ.

Ovan

Ovnovi se rado osećaju moćno, te po svaku cenu žele imati kontrolu nad svime – pa tako i u krevetu. Stoga su i oni prilično divlji u vođenju ljubavi. Jako su samouvereni, te su u svako vreme spremni na eksperimentisanje. Seksualne igračke su im omiljena zanimacija.

Bik

Doduše, Bikovi nisu toliko divlji poput Škorpija i Ovnova, ali su vrlo strastveni u krevetu. Rođeni u znaku Bika nesebični su ljubavnici, rado imaju kontrolu u krevetu, ali im je i posebno važno da im se emotivno totalno predaš.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/PopularMagz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter