Izvor:
13.04.2018 u 23:04
0

NIKADA NE BISTE REKLI: Svi misli da je ovaj znak hladan, a on je zapravo potpuno drugačiji!

Opšte je poznato da su Rakovi ti koji su osetljivi i rezervisani, Škorpije tajanstvene, a Lavovi ponosni i najglasniji u društvu.

Međutim, ovaj znak spolja deluje izrazito hladno, a zapravo kod njih sve puca od emocija.

Verovatno vam nije ni na kraj pamati da se radi o Devicama, ali to je istina. Od svih znakova Zodijaka, one jedine odaju potpuno pogrešan utisak.

Device ne vole da pokazuju svoje emocije, iako su jako nežne i osetljive, ali uvek daju sve od sebe kako bi kontrolisale osećanja.

Zapravo ih toliko potiskuju da s vremenom, kada više ne mogu u sebi da drže tu količinu emocija, one jednostavno "puknu".

Upravo zbog toga Devicama je bitno da imaju osećaj sigurnosti i poverenja, kako bi mogle sa vama slobodno da pričaju o svojim osećanjima.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter