Izvor:
13.04.2018 u 19:44
0

HOROSKOP OTKRIVA: Za ova tri znaka zodijaka poštenje je drugo ime!

Ovan

Veseli izraz na njegovom licu ne mora ništa značiti, isto kao i činjenica da izgleda vrlo mlado u svojim zrelim godinama. Ako je to muškarac, njegov prodorni pogled će izazvati jezu, jer on izgleda nekako opasno. S druge strane, izgleda kao neko za koga nikad ne znate što mu je na pameti.

Žena Ovan toliko impresionira svojim kontroverznim stavom, da to jednostavno možete videti na njenom licu.

Bik

On je tako opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodorni pogled može vas oboriti s nogu.

Izraz na njegovu licu izgleda kao da vam želi reći da ste s njim zaštićeni i zato vas ne treba zavarati boemska atmosfera koja proizlazi iz njegova zanosnog izgleda. Jer kada Bik govori, više od boje očiju govori ton njegova glasa, tako umirujući da se s njim osećate razmaženo i sigurno kao malo dete.

Vaga

“Ja balansiram” je ključna rečenica za ovaj znak. Kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, Vaga preuzima glavnu ulogu.

Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi biti sam. Na sve moguće načine će se truditi da izbegne svađu i laž. Uvek je tu kao prijatelj i ako vas pokuša slagati, vrlo brzo će izdati samog sebe, jer ima izraženu grižu savest.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Minuto Politico

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter