Izvor:
23.02.2018 u 00:03
0

NE NASEDAJTE NA NJIHOVU PRIČU: Oni važe za najveće manipulatore horoskopa!

Nećete odoleti njihovom šarmu, ali vodite računa da ne nasednete uvek na njihovu priču.

Pazite se ovih znakova ako ste s njima u nekoj bliskoj interakciji jer mogu biti veoma šarmantni i slatkorečivi, a u suštini su veoma opasni.

Blizanci

Ne verujte im nijednu reč koju vam kažu, ili bar sve što kažu uzmite s ogromnom rezervom. Blizanci vrlo često stvarno veruju u iskrenost svojih namera, ali problem je u tome što se brzo predomisle.

Rak

Znaju tačno šta da kažu i sa kolikom količinom emocija. Rakovi vole da dobiju ono što žele, a nema toga šta neće učiniti da bi došli do svog cilja, ma koliko on kratkoročan bio. Apsolutni su majstori u manipulisanju rečima – i suzama.

Lav

Lavovi su narcisoidni, a samim tim i uvereni da svi žele baš ono što i sami žele. Zbog toga će pokušati da izmanipulišu osobu da radi isključivo ono što se njima radi i uveravati ih da su tuđe ideje jednostavno lošije.

Vodolija

Obožavaju da gledaju kako se neko zaljubljuje u njih, a jednom kad su postigli to što su hteli, gube interes i traže novu zanimaciju. Ako usput primete da gubite interes, manipulacijom će vas lako vratiti na "pravi" put.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter