Izvor:
15.02.2018 u 21:16
0

OVO STE SE ODUVEK PITALI: Horoskop otkriva kako da znate da je zaljubljenu vas! (foto)

Devica gubi apetit i oseća leptiriće u stomaku, Strelac rado žrtvuje svoju sreću da bi vi bili srećni!

Ovan

On ima nekontrolisanu potrebu da zavrti glavu u pravcu gde ste vi u blizini, pokušavajući da napravi kontakt očima sa vama. Svaki put, kad ga pogledate, vi vidite da gleda u vas. Ovo su prvi očigledni znaci da on flertuje sa vama.

Bik

On se nakašljava kada pokušava da razgovara sa vama, jer njegov um postaje zbunjen od zvuka vašeg glasa. Takođe, kada je bliže vama, ako se desi da razgovara sa drugima, on pokušava da vas dodirne. To je njegov način da pokaže da je zainteresovan za vas i pokaže drugima da treba da budu na odstojanju.

Blizanci

On vas dodiruje prstima i ima potrebu da stavi svoje ruke oko vaših ramena. Takođe, on pokušava da komunicira bez nekog posebnog razloga, samo želi da razgovaram sa tobom. On će čak slati i neobavezne poruke telefonom samo sa namerom da vas kontaktira.

Rak

Grudi raširene poput petla, a jedina "hrana" koja može da ga smiri je poljubac. Znak da je duboko u ljubavi jeste rumenilo na obrazima. Iako ljudi imaju tendenciju da porumene na upućene komplimene, ovo je očigledan pokazatelj da on prema vama gaji posebna osećanja.

Lav

Oseća kako mu srce lupa u grudima i hladan znoj curi niz leđa. Pored toga, on postaje vitez i gospodin i ponaša se kao što i priliči prema pravoj dami. Ako mu nije stalo do vas, njemu nije stalo šta mislite o njegovom ponašanju.

Devica

On gubi apetit, a stomak mu je pun leptira svaki put kad vidi svoju ljubav. On želi da vam pomogne, on želi da vas odvede do kuće ili sačeka sa posla. Ovo su znaci da je zaljubljen u vas.

Vaga

Kada ljubav ulazi u dušu, on se oseća potpuno. On će da poboljša svoj lični izgled u kratkom vremenu. Jednom kada nađe svoju srodnu dušu, on ulaže neprekidni napor da je impresionira.

Škorpija

Što se tiče njegovog emotivnog sveta, on ne može biti ljut na vas više od dva sata, iz bilo kog razloga. Kada je zaljubljen, on ne može da ostane ljut dugo i to ga jako boli. Zato, ako ulaže napor da se izvini ili da prihvati izvinjenje, onda to znači da mu je zaista stalo do vas i vaših osećanja.

Strelac

On želi da pleše sve vreme i on stalno oseća da može da trči maraton! S druge strane, on rado žrtvuje svoju sreću da bi vi bili srećni. To može biti nešto malo, kao odabir restorana, možda vam ustupi mekani jastuk…

Jarac

Zubi se tresu, kolena su u strahu. On se oseća kao da se topi! Takođe, kada se zaljubi, čak i ako je prezauzet – vama dozvoljava da ga prekinete u poslu.

Vodolija

Njegov krvotok kao da radi brže. On zaista oseća ljubav i on stoji pored vas u bilo kom položaju, bez davanja pažnje na ono što radite. On će biti uz vas čak i ako ste u pravu. On može imati drugačiji stav privatno, ali nikada pred publikom.

Ribe

Njegove noge plešu čak i kada sedi. Ovo je njegova istinska priroda: da bude zaljubljen i pokaže to u svakom pogledu. Ako idete na put, ili čak ako ćete se samo provozati sa prijateljima, on će vas pozvati da vidi da li ste stigli na odredište. On je čovek koji se može opustiti samo ako zna da ste bezbedni.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter