Izvor:
13.02.2018 u 04:34
0

LJUBAVNI HOROSKOP: Prednosti i mane svih znakova u vezama! (foto)

Ulazak u ozbiljnu vezu obično znači prihvatanje svih partnerovih vrlina i mana, makar nam ovo drugo bilo prilično teško.

Svako ima mračnu stranu, što je potpuno normalno, ali na njoj treba raditi kao i na vrlinama.

Evo koje su pozitivne i negativne strane svakog zaljubljenog horoskopskog znaka.

OVAN

Pozitivno: Zaljubljeni ovnovi direktni su i iskreni u svojim namerama jer nemaju vremena za igranje igrica. Ako im se neko sviđa to će mu odmah i dati do znanja.

Negativno: Njegova narav je prilično teška i uvek sebe stavljaju prve. Njihova ultimativna reakcija na sve negativno je bes, jer imaju osetljiv ego i ne znaju drugačije da reaguju.

BIK

Pozitivno: Bikovi su uvek spremni da planiraju i izgrade zajednički život sa partnerom. Odani su i predani i nije im problem da vode računa o svakodnevnim sitnicama jer su stabilni i praktični.

Negativno: Obožavaju sigurnost i komfor, pa neočekivane stvari vrlo lako uzdrmaju i naruše njihovu rutinu. Nije da ne vole promene, nego ne trpe kad se dovedu pred gotov čin, a tada postaju vrlo tvrdoglavi.

BLIZANCI

Pozitivno: Kada osećaju da se mogu opustiti, blizanci su vrlo zabavni sugovornici koji žele da saznaju sve o partneru. Otvoreni su za učenje i obožavaju uzbudljive avanture, zavođenje i provođenje zabavnog vremena sa partnerom.

Negativno: S obzirom na to da su promenljiv vazdušni znak, blizanci često stvari prepuštaju slučaju. Iako se lako posvađaju, ne vole drame pa čekaju partnera da reši probleme. Takva pasivnost nije dobra u ozbiljnim vezama, pa bi blizanci trebali da nauče kako da vokalizuju svoja osećanja, bilo pozitivna ili negativna.

RAK

Pozitivno: Zaljubljeni rakovi otvoreno dele sa partnerom svoja osećanja, a ako su povređeni ili uzrujani neće ćutati. To je vrlo dobra osobina jer upućuje da na to da je ovaj znak spreman na rešavanje problema. S rakom će partner uvek osetiti da je pažen i mažen.

Negativno: Iako su nežni i pažljivi, Rakovi imaju tvrdu "ljušturu". Čak i ako si jako povezana sa nekim rakom, on nekad ne voli da govori kako se tačno oseća jer želi da zaštiti ranjivu stranu svoje ličnosti.

LAV

Pozitivno: Lavlja sklonost drami u svežim vezama prelazi u divne romantične gestove. Kada su zaljubljeni i predani, njihov ego miruje. Dragu osobu će obasipati poklonima, lepim rečima i znakovima pažnje.

Negativno: Lavovi vole da se sve vrti oko njih i ako ne dobijaju istu količinu pažnje koju daju nastaju problemi. U takvim situacijama sebe će gledati kao žrtvu koja se iskorišćava jer misle da se i drugi ljudi moraju ponašati kao i oni.

DEVICA

Pozitivno: Kada je devica u uravnoteženoj vezi, pažljiva je i predana i sve je u najboljem redu. Njena sklonost kritici je smanjena, a sklonost zapažanju detalja iskorišćava da bi vezu učinila još boljom.

Negativno: Kao i svi promenljivi znakovi, devica nije dobra u sukobima. Zna dobro da komunicira, ali neretko probleme skriva pod tepih. Iz toga se rađa pasivna agresija, ogorčenost i još veći haos.

VAGA

Pozitivno: Zaljubljene Vage su odlični partneri koje odmah rešavaju eventualne probleme. Mirne su, ali šarmantne i vole da provode vreme sa voljenom osobom.

Negativno: Ovo je znak koji uvek pokušava da pronađe balans u svom životu zbog čega zna da bude vrlo neodlučan. U partnerovim očima vaga zato može izgledati površna i zbunjena, ali ona samo pokušava da stavi stvari na svoje mesto.

ŠKORPIJA

Pozitivno: Nema toga što škorpija neće da uradi za osobu koju voli. Oni su jedinstveni, intenzivni partneri koji žude za potpunom predanošću, a to traže i od druge strane.

Negativno: Na svet često gledaju kao na mračno, opasno mesto, a na život kao na nešto s čim se trebaju konstantno boriti. Zbog toga su negativni i pripremljeni na eventualne probleme, što njihovom partneru može izgledati kao da jedva čekaju da se dogodi nešto loše.

STRELAC

Pozitivno: Optimistični i otvoreni, strelci u vezama obožavaju s partnerom istraživati nova mesta, kulture, upoznavati nove ljude. S njima nikada nije dosadno i uvek su spremni za diskusije o različitim temama.

Negativno: Strelci su takođe promenljiv znak, pa znaju biti neodlučni i nedosledni. Vole slobodu i promene, pa u jednom trenutku mogu delovati hladno, dok su u drugom opet strastveni i zainteresovani.

JARAC

Pozitivno: Jarčevi su oprezni kada je reč o ljubavi, ali kada vole onda ruše zidove i postaju pažljivi, posvećeni i pouzdani. Svaki trenutak s partnerom žele da iskoriste na najbolji mogući način i veza im je na prvom mjestu.

Negativno: U odnosu koji im je važan mogu se ponašati kao šefovi jer vole da drže kontrolu nad situacijom. Ovo često razljuti njihove partnere koji misle da su razočarali svog jarca.

VODOLIJA

Pozitivno: Zaljubljene vodolije su pronicljive i intuitivne, pa traže originalne načine kako se još više približe partneru. Često su emocionalno blokirani, ali kada im neko mnogo znači otvaraju se i poveravaju.

Negativno: Ovi ekscentrici zodijaka prilično su kompleksnog karaktera i ne vole lance i okove u vezama. Upravo zbog ljubavi prema slobodi mogu se činiti hladni i udaljeni.

RIBE

Pozitivno: Ribe, kao zadnji znak zodijaka, imaju u sebi malo od svakog znaka, što ih čini mudrima i saosećajnima. Predivni su partneri koji će sve učiniti za voljenu osobu jer tako funkcionišu i vole bezuslovno.

Negativno: Ribe su vodeni znak, ali i promenljiv, pa su zbog toga povodljive i lako ih je povrediti. Ako ne paze, mogu izgubiti sebe u partneru i vezi, te se utopiti u iluzijama i fantazijama.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter