Izvor:
08.12.2017 u 18:06
0

LJUBAVNI LOMOVI ZA KRAJ GODINE: Venera ulazi u Strelca, saznajte šta to znači!

Očekuje te nešto vrlo zanimljivo!

Tokom decembra Venera ulazi u polje Strelca koji simbolizuje slobodu i tako će nam pored puta punog ljubavi doneti i hrabrost da se suočimo sa našim emocijama. Pokazaće nam kako da volimo bez skrivanja.

Prethodnih nedelja Venera se kretala kroz senke Škorpije, zbog čega smo imali potrebu da nove ljubavi držimo u tajnosti i ne pričamo nikome o njima. Koliko god da su se ta osećanja u nama razvijala, nismo imali hrabrosti da ih pokažemo, zbog čega je ovaj prelaz mnogo važan za nas.

Sada se sve menja. Ova tranzicija trajaće nekoliko nedelja, a onda će Venera završiti godinu u Jarcu. Ona će nas sada podsetiti da je sve što nam treba samo jedan momenat, jedna šansa, jedan potez.

Normalno nam je da se ljudi u dugim vezama odlučuju za ozbiljnije korake, dok oni koji su kratko zajedno deluju neobazrivo kada se obavežu. Ali jednostavno je – kada znate da je to to, onda je to to.

Venera u Strelcu voli drugačije. Voli bez granica, tajni i onako kako ljubav stvarno treba da izgleda. Ona ne živi u senkama i ne zanima je šta drugi misle.

Ovde ima i mnogo razmišljanja jer ta ljubav nije besciljna već se pita "šta dalje?". Ovaj period od nekoliko nedelja ima zaista potencijal da nam da dugooočekivane odgovore. Strelac ne voli da poštuje pravila i ne shvata da ona uopšte postoje. Sve što Strelca zanima je sloboda, ali ne sloboda u smislu da bude sam, već da slobodno voli, živi i ima slobodu da kreira romansu koja će ispuniti njihovo srce.

Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter