Izvor:
02.12.2017 u 04:47
0

SVIDELO SE TO NEKOM ILI NE: Ovaj znak je najveća faca u zodijaku!

Devica je uvek glavna faca u gradu, ma koliko ga drugi Zodijaci popreko gledali.

Devica je kao Bik i Jarac zemljani znak, a oni vole konzervativne i organizovane stvari, ali i one koji od njih zavise. To su znaci koji vole da im je život sređen po fascikalama. Merkur je vladajuća planeta, pa Device imaju dobro razvijen osećaj za govor i pisanje, kao i za ostale oblike komunikacije. Ovo je njihova prednost u privlačenju partnera, ali isto tako svoje sposobnosti koristi da omađija ostale ljude.

Većina je oduševljena pitkošću i rečitošću Devica što zna da ih zanese i ponese. Međutim, ovaj znak se ne zaljubljuje i ne uklapa tako lako sa ostalima jer previše voli sebe i svoj red i mir.

Devica zna da odbije kritikom ljudi oko sebe.

Device više vole da imaju par stabilnih veza nego mnogo partnera. Životne partnere bira po tome koliko osećaju da su važni i potrebni u njihovom životu. Oni su posvećeni partneri koji s vremena na vreme vole izazove.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter