Izvor:
20.09.2017 u 21:47
0

HOROSKOP OTKRIVA: Šta za koji znak znači „VOLIM TE“?

Za svaki horoskopski znak postoji različito tumačenje ljubavnih izjava, šta kaže vaš znak?

Volim te. Te tri reči imaju toliko moći i mogu da deluju na nas na različite načine. Ako ne možete precizno da tumačite šta neko misli kada kažu da vas voli, dobra ideja je da obratite pažnju na govor tela. Da li govori jednu stvar, dok njihovo telo govori nešto sasvim drugo?

Astrologija vam može pomoći da prevedete ono što momcima znači kada kažu da te volim, gledajući šta svakom od znakova zodijaka znači kada to kažu.

Ovan

Kada kaže: "Volim te", to znači: "Obožavam te, volim te ludo, ali se sva ta emocija u trenutku menja ako me ne zaintrigiraš svaki put iznova." Kod Ovnova tako strastveno izjavljivanje ljubavi može nestati u trenutku, ako on tako oseti.

Bik

Kada kaže: "Volim te", znači: "Blizu sam ti da verujem i daću ti svoje srce, ali samo moram da budem siguran da me nećeš povrediti". Biku treba puno vremena da bi se uverio da može nekom da veruje, a još toliko da zavoli. Neće vam zaista voleti dok vas dobro ne proveri

Blizanac

Kad kaže: "Volim te", kod Blizanaca znači: "Ja mogu biti ono što jesam i ne moram da se pretvaram da sam nešto što nisam". Blizanac može razgovarati sa svima, ali su malo selektivniji kada su u pitanju njihove emocije. Ako kažu da te vole, oni znaju da se ne moraju pretvaratipred vama

Rak

Kada kaže: "Volim te", Rak misli, "Ja ću te voleti zauvek i bez ikakvog razloga. Moja ljubav prema tebi nikada neće umreti". Rakovi su veoma emotivni i veoma ozbiljno doživljavaju ljubav. Ako izgube svoju voljenu osobu, dugo pate za njom.

Lav

Kada kaže: "Volim te", Lav zapravo kaže, "Moja ljubav je zaslužena nagrada, ne dobija se tek tako." Lav ima ogroman ego i kada kažu da te vole, kažu ti da si skoro toliko poseban koliko i oni.

Devica

Kada kaže: "Volim te", Devica misli: "Imaš sve kvalitete koje želim kod partnera: sjajna si, lepa, imaš dobar smisao za humor i talenatovana si. Tu mogu naći vrlo malo mane . " Device mogu biti super izbirljive, pa ako ti kažu da te vole, to znači da te stvarno vole. Oni nisu znak koji kaže nešto što nije istina.

Vaga

Kada kaže: "Volim te", za Vagu to znači: "Uvek ću izabrati tebe i uvek ću se truditi da podržim svaki tvoj potez". Vage žele da budu uvek tu za svoje partnere i gledaju stvari sa njihove tačke gledišta.

Škorpije

Kada kaže: "Volim te", Škorpija misli, "Moja ljubav je zaključana i učitana". Škorpija i i njihova strast su sila prirode. Kada je Škorpija zaljubljena, oni su duboko i poneka opsesivno zaljubljeni.

Strelac

Kada kaže: "Volim te", Strelac kaže: "Volim te, ali ne mislim da to znači da me možeš vezati." Strelac se plaši da mu ne bude uskraćeba mogućnost da uradi tačno ono što želi i kada to želi. Ako im stanete na put, onda će ta ljubav jednostavno nestati.

Jarac

Kad kaže: "Volim te", Jarac kaže, "Ti si osoba sa kojom želim da izgradim život." Kad Jarac kaže da te voli, on to i misli. Veoma su ozbiljni kada je u pitanju ljubav i učiniće sve što treba, kako bi veza funkcioniše.

Vodolija

Kad kaže: "Volim te", Vodolija misli, "Volim te i to je nešto najveće što možeš da dobiješ od mene." Za Vodilije ovakve izjave su nešto što ne izgovaraju svaki dan, nešto veliko i važno za posebne ljude.

Ribe

Kad kaže: "Volim te", za Ribe to znači: "Evo moje srce, pokušaj da ga ne slomiš, al i ako to uradiš, naći ću način da to sredim ." Ribe su veoma osetljive i često prenose svoje emocije na svoju umetnost. Ako te vole, ne budi iznenađen, ako je ta ljubav inspirativna.

Telegraf
Foto: Twitter/ BusPuklaBum/Pixabay/Twitter/tvd_shiina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter